Hasadser Evet tahminleriniz doğru çıktı bebeğim kız aklıma gelenleri yazdım yazmadiklarim veya unuttuklarim da olabilir hepinize çok teşekkür ederim 🙏 @Ozgeliz @Elamomy @Buse4161 @Ayfersalih28 @Gulsen4224 @kumsalanne
cylnboran04 Hasadser saglicakla gelsin insallah bende bu guzel haberi alirim kacinci haftada ogrendiniz
Hasadser cylnboran04 14.haftada tahmin etmişti ama doktor 16. Haftada bacak arasını net gördü ve kız dedi umarım sizde sağlıkla alın kucağınıza 🙏🥰
Ayfersalih28 Hayırlı olsun prensesin sağlıkla gelsin Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah Hep guzel haberler al, mutlu neşeli sans sağlık yanınızda olsunn🤲🏻😍⚘️
H_selooo kumsalanne atsam banada bakar mısınız doktorum %60 lık bi ihtimal söyledi inşallah haftaya kesin ögrenicez
sofu  @kumsalanne rica etsem bana da tahmin de bulunabilir misiniz ? ☺️
xreyhanxx kumsalanne bize de bakar mısınız ![https://hizliresim.com/atf1yx2] bide nasıl anlıyorsunuz kaçıncı haftada olması gerekir bebeğin
Bbbaaa @Ozgeliz @Elamomy @Buse4161 @Ayfersalih28 @Gulsen4224 @kumsalanne Sizin tahminleriniz tutmuş lütfen bana da bakar mısınız
mommyyysd @Ozgeliz @Elamomy @Buse4161 @Ayfersalih28 @Gulsen4224 @kumsalanne kızlar merhaba sizin tahminleriniz tutuyormus bana da bakarmısınız? 10 hafta ve 7 hafta usg