ceco 300917 benim 5 gün doktorum bu düzelmez böyle devam eder dedi ama bebek de hiç sorun yok dedi ben çok korkmuştum bazılarında o arayı kapatıyormuş bebiş
Emine1235 Canım benim 13 Eylül son adet tarihim 16 Ekim hamile oldunu öğrendim tarih 2 haftalık bir geç döllenmem var canım
300917 Emine1235 benim de 9 gün fark var. Normalde adetlerim de 32-34 günde bir oluyordu. Acaba ondan mı.
ikimelekannesi___ Ya bende son adet tarihime gore gec dollenme olmustu ama bebek buyudukce olusumu son adet tarihime gore dengelendi hatta ilk gittigimde bebegimin kesesi bile gorunmuyordu ama testler pozitifti doktorum gec dollenme olmus demisti ondan sonra zamanla dengelendi dedigim gibi 🤣😎😘
Mucizenintakendisi Benim 1 hafta idi önce şimdi 4 gün görünüyor. Doktorun ölçümüne bağlı oluyor heralde
denizannee 300917 13 kasım son regl tarihim 11 aralıkta olmalıydım olmadım bhcg değerine göre 2 hafta geriden geliyordu ultrasonda da öyle çıktı ama 12+5te haftasıyla uyumlu göründü ilerleyen haftalarda toparlıyor hiç canını sıkma 🤗
Cagladevecioglu Benimde 5 haftalikmis ama sabah bulantim oyle hic yok denecek kdr azbelirti anlamnda kizlar Acaba bi sorun mu var