Hhatiicee Beni şimdiden heycan sardı doktorum normal doğum diyor bebis ne zaman gelmek isterse artık hastane çantam hazır bekliyorum.
Nilay01- Hhatiicee iyice ağırlaştım bende hareketler daha sert olmaya başladı iş yapıp oturduğum zaman felan aşırı hareketleniyor ama doğumdan sonra da bu hareketleri özleyeceğiz 🥰
Meyra19 Hhatiicee benim sezeryan olacak ilki sezeryan olduğu için çantamı bu hafta hazirlicam alışveriş herşey tamam da bunda baya ağir hissediyorum kendimi nefes darlığı felan da yaşıyorum
ABC1 Hhatiicee benim kızda 35 haftada kanala girdi ne olur olmaz valiz hazır bekliyoruz artık son 27 gün 😀😀
busra2026 Alışveriş bugün itibariyle bitti çok şükür . Haftaya kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip hastane çantasını hazırlayacağım inşallah. Şu sırt ve bel ağrılarım da olmasa herşey çok güzel
Hhatiicee busra2026 geç kalmadinmi cnm hemen hazırla çantanı:)) ben aniden gelir diye korkuma hersey hazırda bekliyorum
Hhatiicee Nilay01- aynn cnm bende çok fazla ağırlaştım ve ağrılarıma ekstra migde bulantisi eklendi .Bebisi kavuşmaya düşünüp bütün ağrıları unutmaya hissetmemeye çalışıyorum
Hayalperest1 Hhatiicee ayy benimde aşırı midem bulanıyor yemek yedikten sonra özellikle ekimin başı benim doğumum bebek kaç kilo şuan benimki 2500 müş iyi mi
Hayalperest1 ABC1 aynı durumdayız bacım kanala girmiş erken doğum olur herhalde şuan 35 haft 2500 kilo bakalım ne zaman gelecek