beyzanrbirce Kesinlikle katılıyorum 39+5 de suni sancılı başlatılan epiduralli normal doğum yaptım okuduğum hikayeler vs boşunaymıs her şey çok farklı ilerledi.
beyzanrbirce Silaaaamom2025 bende ağrı kesici etkisi olmadı ama yapılırken kolay iğneyi hiç hissetmiyorsunuz sonrasında baş ağrısı yaptı biraz onu da epidurale bağlıyorum ben ama geçiciymiş
beyzanrbirce melteW yapılırken çok kolay sonrasında kişiden kişiye değişiyormuş bel ve baş ağrısı yapıyor bel ağrısı olmadı bende
Silaaaamom2025 beyzanrbirce benim doğum yapacağım hastanede yapılmıyor sanırım şehir hastanesi çok kararsızım sırf epidural için özele gitmeye gerek var mı bilemiyorum adetlerim aşırı sancılı geçiyordu doğum da dayanabilir miyim bilmiyorum sizce ?? 🤔
beyzanrbirce Bir de epidural yapılınca o yarım saat içinde açıklığım 5 cm den 10 cm e ulaştı yani bende yavaslatıcı değil hızlandırıcı oldu etkisi
beyzanrbirce Silaaaamom2025 bence aman aman etkisi olan bir şey değil suni sancı daha agrılı olduğu için bana doktor tavsiye etmişti ben olsam sadece epidural için özele gitmem
Silaaaamom2025 beyzanrbirce çok teşekkür ederim sayenizde şuan karar verdim. Çok doğru diyorsunuz aman herkes bi şekil doğuruyor bende doğurmaya bakarım artık bi şekil 😂
beyzanrbirce Fyzytt ben özelde yaptım ama artık çoğu şehir hastanesinde üni hastanelerinde de oluyor takipli hekiminize sorun