sevdaozz Kızlar bebeğim 17 haftalık oldu bugün ama hala hareketlerini hissedemedim normal mi sizce ne zaman hissederim sabredemiyorum da🥲
Melllike sevdaozz 17.haftada zorla hissetmeye çalıştım 😂😂 zorla ama sırtüstü yatıp elimi karıma koyuyordum artık ne kadar hissedilirse 😂😂 ben 18. Haftada çok nadiren sonrasında tam hissettim. Yine 19.haftayı bulmuştu.
mor_menekse1 sevdaozz benim ikinci gebeligim üstelik ilk gebeligim ikizdi ona rağmen ikincinin harektlerini 18 gibi ancak hissetim 20 olduk daha net artık hissediyorum bazılarının karın iç duvarı kalın geç hissedebilirler endişelenme bugün yarın başlar :)
ask7_ sevdaozz bende deli gibi 15 hastalığım hisedecem diye bebegimi rahatsız ediyorum ama biliyorum bu ay değil önümüzdeki ay hissedeceğim
sevdaozz Trkzpptya normal o zaman dimi ? Ne biliyim sabırsız davrandığımdan olsa gerek sürekli niye olmuyor deyip duruyorum. İlk gebelik olunca bide
gzdkrgzylmz Ben ilk 17 de balon pıtpitpit patlar gibi hissettim 19 da her şey net bı şekilde hissetmeye başladım seninde yakındır inşallah 🥰🤲
sevdaozz Ay teşekkür ederim kızlar içime su serptiniz valla . Allah bebişlerimizi sağlıkla kavuştursun bize ❤️❤️
Happy1Anne sevdaozz bizde 17+1 haftalığız hareketlerini hissetmedim henüz sizin cinsiyetiniz belli oldu mu
sevdaozz Happy1Anne geçen hafta doktordaydım fakat yan döndüğü için cinsiyetini göremedi doktor. Siz öğrendiniz mi
Happy1Anne sevdaozz erkeğe benzetti net bişey demedi ne zaman gideceksiniz kontrole rabbim gönlümüzden geçeni nasip etsin hayırlısıyla