Elifce91 Kadın hastalıklarından randevu alıyorsun, gece 12 den sonra bişi yiyip içmeden sabah gidiyorsun önce açlık şekeri ölçülüyor, sonra şekerli gazoz gibi bişeyi içiyorsun 1 saat sonra tekrar kan alınıyor, sonra 1 saat sonra tekrar kan alınıyor.
Duygu_52 Elifce91 canım içeceği hastane veriyor mu bazı hastaneler vermiyormuş ben sabah 9 randevu aldım 12 sonra birşey yemicem 26 hafta 3 günlüğüm yaparlar demi yarın başka günü atmazlar
Duygu_52 Elifce91 geldim canım hastanedeyim yaptılar saatin gelmesi bekliyorum kan vermek için içeceği verdi hastane tadi baya kötü ya zor duruyorum bişi yiyip içmeyin dedi
Duygu_52 Elifce91 canım birde şey sorucam doktordan sonra ebe polikliniğe gidin dediler ne yapılıyor orada gitmesek sorun oluyor mu
Elifce91 Duygu_52 orada bişi yapmıyorlar aslında sadece güncel kilo boy kaçıncı doğum, doğumu burada mı düşünüyorsun vs soruyorlar
Duygu_52 Elifce91 banada 75 lik verdiler canım zaten devlet hastanesi genel olarak 75 veriyor bi kaç kişi daha içti onlarda 75 ti sonuçlar kaç güne çıkıyor canım e nabıza düşüyor demi