nur7338 Arkadaşlar ben henüz yeni hamile sayılırım şuan çatlağım yok zaten ama ilerleyen zamanlarda olursa gerçekten işe yarayan bir krem vs çözümü var mı çatlak içinnn bu arada bacaklarımda çatlaklar oluşmaya başladı
maviportakal_ nur7338 lierac ve bio oil kulladım daha önce bacaklarda falan çatlağı olan biriydim ancak gebelikte çatlak problemi yaşamadım
nilsumm nur7338 Niveanın yüz ve vücut nemlendirici kremini kullandım çatlaklarım eskisine göre azaldılar
Mummybaby nur7338 ergenliğimde kalçamda çok fazla çatlak oldu ama gebelikte lierac çatlak kremi ve bio oil kullanım çok olmadı yine de göbeğimin altında oldu. Su içmeyi de ihmal etmemek gerekiyor. Aslımda full çatlaksız geçirmek biraz genetik yapıyla da alakalı
Busradoga nur7338 lierac ilk hamileliğimde kullandım karnımdan hiç çatlamadım şu an 2. Hamileyim 33 haftayım hiçbir şey kullanmadkm ve çatlama olmadı tamamen yapısal bir durum karnınız çok büyürse çok çatlar
ecemk94 Ben bu çatlak olayının genetik olduğunu düşünüyorum. Bi arkadaşım bir sürü çatlak kremi ve yağı kullanmasına rağmen çatlakları yinede oldu. Ben henüz bişey kullanmıyorum şuan 11+3 haftadayım