yenicicegiburnundaaanneee 11+2de ikili test verdim 1230 çıktı risk oranı. Fetal dnaya gerek var mı sizce
yasen1 yenicicegiburnundaaanneee sonucu atarmısınız buraya referans aralıkları değişmiyor mu hastaneye göre
Panikprensesveyediataklar yenicicegiburnundaaanneee canım benim korkularını öyle iyi anlıyorum ki bende yarın vereceğim ikili test ama öyle korkuyorum ki. Rabbim hayırlı sonuçlar duyursun. Vermesem mi diye düşünmüyorda değilim. İki hafta içinde çıkar dedi doktor ay iki hafta içinde nasıl düşünmeden duracağım. Sende kalbini karartma lütfen. Başka bi doktora daha görün. Ve yorumdakilere göre de düşük riskli herhalde çok anlamam ama. İnşallah sağlıklıdır bebişlerimiz.
CerenMasal19 1250 üstü risk diye biliyorum. Yerinizde olsam yaptırırdım. Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏🏽
yenicicegiburnundaaanneee CerenMasal19 250 riskli değil miydi ya yanlış mı biliyorum acaba korktum şimdi
CerenMasal19 yenicicegiburnundaaanneee 1/250 üzeri pozitif diye biliyorum. Umarım sizi üzecek bir yorumda bulunmamışımdır. Nipt testi yaptırmakta fayda var
1kovakizi yenicicegiburnundaaanneee sonucunuz düşük riskli bence benim de sonucum 1:2220ydi doktorum düşük risk demişti grafik sizden farklıydı ama yanlış yorumlamıyorumdur inşallah
yenicicegiburnundaaanneee 1kovakizi düşük riskin biraz altında kabul ediyoruz dedi banada ftal dna amniyosentezi sana bırakıyorum dedi ama gerek var mı bilmiyorum sabahtan beri bunu sorguluyorum
1kovakizi yenicicegiburnundaaanneee ben risk yüksek çıksaydı fetal yaptıracaktım ama zaten burun kemiği oluşmuş ve ense kalınlığı da normaldi o yüzden gerek duymadım
yasen1 yenicicegiburnundaaanneee kan degetlerı illa böyle çıkıyor bence sıkıntı yok burun kemıgı görulduyse
yenicicegiburnundaaanneee 1kovakizi burda ultrason o kadar kötü ki burun kemigiyle ilgili hiçbir şey söylemedi sadece ense kalınlığı 1.4 çıktı
1kovakizi yenicicegiburnundaaanneee sıkıntı görselerdi söylerlerdi diye düşünüyorum,içiniz nasıl rahat edecekse öyle yapın yine de.hem ikili test hem de fetal dna yaptıran bir sürü anne var maddi durumunuz el veriyosa yaptırın 🌸
yenicicegiburnundaaanneee yasen1 şey burun kemigiyle ilgili hiçbir şey söylenmedi bebeğim zaten o sıra uyuyordu bide ultrason kalitesi çok kötüydü. Ultrasonun üstünden birkaç gün geçsin bu sefer iç rahatlığı için özel hastanede tekrar baktiracagim 🌸
yenicicegiburnundaaanneee Panikprensesveyediataklar kız 2 hafta sürmedi bu hatta gününde çıkmış ben biraz grafik için zaman gerekiyordur belki diye bekledim. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ben ikili testten başka vermemeyi düşündüm ne gelirse Allah’tan. Güzel güzel bebişlerimizi kucağımıza alacağız
yasen1 yenicicegiburnundaaanneee benı başka yere yönlendırdı doktor orda bakıldıydı sıkma canını özelde daha detaylı görürsün 😍