Admsarzu nerm629_ ay bugün kontrolde yan yatmıştı ne yaptıysak düzelmedi bakalım cinsiyetine 😀 bizde evirdik çevirdik alttan da baktık yok göstermedi 😀
nurbbdg ![] @ nerm629_ nerm629_ nerm629_ nerm629_ nerm629_ merhaba fotograf atamiyorum ben ya 😞 nereden paylasacgm yardimci olurmusunuz 🌟(https://)
nerm629_ nurbbdg foruma giriyorsun yaa üç cizgi varya resim yükle diye ona tıkla resim seç yüklensin kopyala buraya mesaj olarak at
nerm629_ tarcin22 canım foruma gör sol üstte üç cizgi var ona tıkla resim yükle diyo resim seç kopyala buraya yapıştır
nerm629_ seher_3590 yazın dogum tarihi son adet tarihi bide iliski gününüzü hatirliyosaniz bu sadece tahmin
Bbbaaa @nerm629_ Neye göre biliyorsunuz iç güdüsel mi yoksa kemik yapısına mı bakıyorsunuz 💙 Cuma günü 14 haftalık olacağız özele gideceğiz inşaAllah doktor söyleyecek
nerm629_ Bbbaaa ultrason yani kese şekli bebegin duruşu ve yapısı canım sende at tahmin de bulunayım doğru çıkarsa etiketlersin benj
seher_3590 nerm629_ canım neye göre hesaplıyorsun merak ettim bir kaç kişi erkek olarak hesapladı ve ultrason görüntüsüne hep erkek dediler sen onada kız dedin o yüzden şaşırdım ve heyecanlandim🥰