nerm629_ omur0607 benim iki tane kızım var bende özele takipliydim ilk gebeligimi 16+3 ken İkinci 15+5 Öğrendim bu 3 uncu gebeligim bakalım hayırlısı 7+4 uz bizde inşallah gönlümüzden geçeni nasip eder rabbim herkese
Elisa0110 nerm629_ daha yeni olanları da tahmin edebiliyor musunuz yoksa biraz büyük olanlarımı benm ki 5-6 haftalık iken çekilmişti gerçi doktor tam söylemedi ne kadarlık olduğunu ama ben öyle tahmin ediyorum
nerm629_ nerm629_ xyzxyz canım bugün gittim tek bebek var ikiz değil Allah’tan ikizlere bakmak çok zor yaa Allah olanlara yardım etsin kalp atışını duydum bende 7+2 🤍
xyzxyz nerm629_ çok sevindim🥰 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin😇 Kendi kesene göre cinsiyeti ne baktın mı😄
xyzxyz nerm629_ sen erkek demiştin benimkine. Fakat embrio çok küçüktü çok fazla görünmüyordu. Başka birine daha göstermiştim o da erkek demişti. 13 ekim de yeniden kontrolüm var. Eğer embrio daha net görünürse yeniden atarım resmi😄
esma43 nerm629_ Cinsiyeti öğrenince yazar mısın demiştiniz bugün öğrendik sayılır yüzde 80 kız dedi doktorumuz tahmininiz doğru çıktı 💕
eladmn00 nerm629_ tamam canım çok teşekkür ederim sonucu alınca kesinlikle bildiririm 11. haftadayız şuan
Esrasnyz23 nerm629_ bana burdan bir çoğu erkek dedi instagramda cinsiyet tahmini yapan kadın ısrarla kız dedi çok merak ediyorum ne çıkacak 😀