gksuaks 30+3 olduk ama hala bir ismimiz yok ne yazık ki🤦🏻♀️🤷🏻♀️ İçime sinen bşy olsa direk tmm bu diyeceğim ama yok o his hala gelmedi bekliyorm :)
BMA Minikkkerkekkinnannesii 24 +4 olduk adımız nerdeyse 2 aylıkken belliydi insaAlla Muhammed Ali olucak😍benim oglan baya yaramaz yerinde durmuyor sabah aksam
Havvam Minikkkerkekkinnannesii 30+3 hafta olduk çınar efe karar verdik adına rabbım hepimize evlatlarımızı saglıkla kucagımıza almamızı nasıp eder inşallah
Momma Minikkkerkekkinnannesii Ben yürürüm de şartlar müsait olamadı pek. Dzcedeyim şu an geçtiğimiz iki gün kar yağdı öyle olunca da üşütmemek için çıkmıyorum🤷🏽♀️
Minikkkerkekkinnannesii Momma cnm normalde bende yürürüm cok severim yürümeyi ama zorlamıyorsun hamileyken.
arslansedaa Minikkkerkekkinnannesii 33+3 haftalığız💙 ismi ayaz 🧿 ağrılı zor zamanlar geçiyorum şekerim var, uyuyamamak, mide yanmasi, mide bulantısı, ödemli ayaklar, geçmeyen sancılar ve daha bir sürü😔🙏🏻
Minikkkerkekkinnannesii arslansedaa Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin cnm benim geçmiş olsun
Minosmi Minikkkerkekkinnannesii iki anlamı Türkçe kökenli anlamı alkışlanan bide İngilizce kökenli var radyo sinyalleri ile uçağın yerini belirleyen araç anlamları çok güzel değil ama kulağa hoş geliyor çok alıştık
GoNcaN Varol 35+5 de 2800 gram dedi sizin haftanızı görünce merak ettim sordum sağlıkla gelsinler kuzucuklar 🥰
Dgrm16 Arkadaşlar ben 23.haftadayım bir kızım var 3 yaşında.. Şu haftadan sonra bile cinsiyetin yanılgısı olabiliyor mu... Aslında ben de böyle hissediyorum ama ağzımız alışmamış mı ne.. garip geliyor oğlum demesi..
Sbht_grkm 18+1 haftalık olduk bizde 😊 eşimle iki isim arasında kaldık. Çağan Ege ve Çağan Uras sizce nasıl karar verememek zor gerçekten😊
Minikkkerkekkinnannesii RdvnMlkn 6 haziran cnm. Sezeryan düşünüyorum 30 mayısda oğlumu kucağıma almış olurum inşallah 🙏