Hrsyckgzlolck 5 farklı alışveriş yaptım 4’ü n11 üzerindem ebebek’den fakat 1 ay olmasına rağmen ürünler gelmedi bgn en son para iadesi yaptım,bence olmayan malı satıyor paramızı iade alana kadar işletiyorlar.
Deletedmom277 Hrsyckgzlolck Ben sevi bebe marka bir şey almıştım oğluma yanlış gelmişti ama sürekli ordan alışveriş yapıyorum ilk defa böyle oldu iyice bakmak lazım
Ozlemsvr Hrsyckgzlolck n11 den eşimde alışveriş yaptı bende bir sorun yaşamadık. Hatta eşim krampon aldı iki üç günde geldi küçük geldi yolladık o da iki güne geldi...
LeylaCan Hrsyckgzlolck n11 deki satıcılara bağlı. ben e ticaret isi yapıyorum. puana bak ve en çok yorum alan ürünleri seç
ikinciprensimgeliyor N11.com dan eşime deri ceket almistim.bedeni kucuk geldi geri gönderdim.bir büyüğünü gonderdiler o da dar geldi tekrar gönderdim bu defa tam istediğimiz bedeni gonderdiler.3 kere gidip geldi ceket ve hicbir sorun yasamadik.bence sorun n11 de degil de n11 in anlastigi firmayla alakali.o firmayla gorusun bence magazaya sor kismindan iletisime gecin
Minigimgeliyor Ben n11 den yıllardır alışveriş yaparım neler neler aldım bi kere bile sorun yaşamadım. Satıcıya ve ürüne yapılan yorumları iyice okumak gerekiyo güvenilir bi satıcı seçerseniz hiç sorun yaşamazsınız.
MasaaL Hrsyckgzlolck Ben memnun kaldım. Ürünlerim güzel geldi. N11 ile ilgili bir problem değil bu, satıcı ile ilgili.