ErsBegAs Bebek acıkınca göğüs uçlarıma kadar sızlıyorum 🥲 Sizde de yaşanıyor mu bu durum? 2-3 saatte 1 alarm gibi djshdh
staRmama ErsBegAs hahaha evet bende de olurdu. Oğlum acıkınca göğüslerim sızlardı ve sütüm akmaya başlardı muhteşem bir şey ya iki farklı vücut aynı şeyi hissediyor mucize resmen 😌
Yazmelegi_ ErsBegAs eveet bende de oluyodu🥺 hatta kızımı Sarılıktan yatirdiklari zaman her göğüsüm sızladığında agliyodum yavrum acıktı diye 🥺🥺
Accountant ErsBegAs benim sütüm yok denecek kadar az ama yinede onun acıkma saatinde süt geliyor bakıyorum önüm ıslanmış mama verdiğim halde geceleri alarmsız tak diye gözüm açılıyor biraz sonra kızım ağlamaya başlıyor acıktığı için
ErsBegAs kurkmantosuzmadonna aiy nasıl bir bağ 😍 staRmama resmen görünmez bir ip var arada 😍❤️ aynısı oldu uyuyordu göğsüm sızladı eşime dedim ki Aslan acıktı ve o an gözlerini açtı
Yazmelegi_ ErsBegAs evettt o kadar güzel bir bağki çok özel bisey buu🥹❤️ rabbim hepsini korusun inşallah
kurkmantosuzmadonna ErsBegAs bazen gerçekten ben mi doğurdum diyor musun ? Sjsjsjsj ben diyorum da 😃 7 aylık olacak benimki. Ama hala garip geliyor bazen. Gerçekten o kadar ay karnımda taşıdım mı benim mi ? diyorum.
ErsBegAs kurkmantosuzmadonna Ellerine kollarına bakıp bu benim içimde miydi? İçimden mi çıktı? Beni bu mu tekmeliyodu diyorum 🤣 Mantığıma sığmıyor bir bebeği çıkarmak içimden.. Hamileliğim hafızamdan silinmiş gibi sanki hiç olmamışım gibi 🤣
DarkLuna ErsBegAs emzirdikten sonra buzdolabı poşetini kes yada streç filmi göğsüne sar iyi geliyormuş denemedim ama çok kişi önermişti bana
DarkLuna ErsBegAs evet bende öyleyim hem aciktiginda hemde ona dokunup sevdiğimde göğüslerim sızlıyor ucu diklesiyor ta kalbimde hissediyorum resmen o siziyi rabbim isteyen herkese tattirsin bu duyguyu