pcosluannik Kızlar göğsünüz acıyıp hamile olduğunu öğrenen varmı acaba kaç gun sonra test yaptınız Tek gogus mu acidi ikiside acidimi benim hem aciyor hem de tas gibi
yellowchick pcosluannik bende ilk göğsümden anlamıştım hamile olduğumu çünkü normalde adet zamanıda olsa böyle taş gibi olmazdı taş gibi olunca birde dokununca acıyınca anlamıştım adet gecikmesi kasık ağrısı da sonradan oldu tabi
H_selooo pcosluannik bende değişiklik hissediyordum sürekli büyümüş gibi ağrı yoktu adet olmam gereken günde verdim kan 76 ile öğrendim
yellowchick pcosluannik tek göğüs acısı değildi kasık ağrısı da vardı ama en belirgin göğüs acısından anlamıştım normal zamanda olmuyordu çünkü.Adet geçtikten 2 gün sonra evde test yaptım 3.gun kan vermiştim
Elif-Salih pcosluannik benim çocuğum olmuyordu o yüzden normal bisey sandım baya bekledim sonra yaptım ben hemen yapmadım
Zhde pcosluannik ben canım göğüs hassasiyeti çok fazlaydı çamaşır suyu testi yapmıştım adete 13 gün vardır sonra test yaptgimda belli olmustu
Busradoga pcosluannik benim göğüsüm çokkk ağrıyordu regl olacağım diye ağrıyor diye düşünmüştüm çünkü yaklaşmıştı regl. Birde o ay ovülasyonla bebek bekliyorduk meğer hamileymişim🥲
nurandogannn Benimde göğüslerim sızlamaya başlamıştı adetten yaklaşık 6-7 gün önce normalde hiç öyle bir belirtim olmaz adete 2 gün kala kan testi verdim hamile olduğumu öğrendim
Manollyaaa pcosluannik benim de 1 haftadır sağ göğsüm çok ağryo acıyo böyle damar belirginleşiyor ama hamilelikle alakalı mı bilmiyorum yarın hastaneye gidicem göğüs ultrasonu için
mlkunal pcosluannik ben öyle şüphelendim cnm bide bacaklarım ağrıdı ve ishal kusma oldu dr kan aldı pozitif çıktı
azlp pcosluannik benim 14 gün önce başlamıştı hassasiyet normalde 10 gün kala hafif sızlama başlardı 5 gün kala erken gebelik testi yaptım hamileymişim
Talentedmom pcosluannik normalde regl olacağım zaman hassaslaşırdı ama gebelik öncesi çok ağrımaya başlamıştı o şekilde de anladım