Annis7 Merhaba arkadaşlar transferden bu yana progestan 50 mg, progestan 25 mg ve progestan 200 mg kullanıyorum özellikle 50 mg iğne beni benden alıyor. Sizde durumlar nasıl kaçıncı haftada ilaçlarınızı azalttılar ya da birden mi kestiler
anneoluyorummm103 Annis7 10.haftada bırakmamı söyledi doktorum kanama olunca 5gün daha iğne kullan sonra bırak dediler yine olunca normal kadın doğum doktoruna gittim o da fitil verdi 9 günde fitil kullandım daha da kanamam olmadı çok şükür direkt bırakınca kanama olabiliyormuş
Ozlemerikci543450 Annis7 3 ay bitene kadar göbekten iğne ve fitile devam ettim 3 ay bitince hepsi kesildi
Annis7 anneoluyorummm103 Benim de 50 mg gün aşırıydı 8. Haftada kanamam olunca her güne çevirdiler yine ama 10. Haftaya geldim tekrar gün aşırıya çevirdiler 12. Haftada da hepsini birden kes dediler de korkuyorum hepsini bir kesersem yine kanar mıyım diye
ghostty anneoluyorummm103 hamile kaldıktan sonra progestan iğnesi hangi bölgeden vurulmaya devam ediliyor acaba🥺
anneoluyorummm103 Annis7 ben 2 ampül her gün oluyordum doğrudan iğneyi kesmek doğru değilmiş burada benden başka bırakıp tekrar kanama yaşayanları gördüm korkutmak için demiyorum ama doktora fitilini kullanma konusunu sorsanız mı acaba
Annis7 anneoluyorummm103 korkutmak gibi değil yani haklısın zaten bir kere başıma geldi tekrar etmesinden korkuyorum olmadı doktor kes dese bile fitile bir müddet devam etmeyi düşünüyorum
anneoluyorummm103 Annis7 bana 7-10 gün arası fitil kullan demişti doktorum belki işinize yarar inşallah kanama tekrarlamaz sıkıntı yaşamazsınız
busbusv Haftaya kadar kalçadan iğne olacağım. progestan fitili ise 12. Haftadan sonra sayısı düşürülerek yavaş yavaş bırakacağız dedi doktorum
ghostty Annis7 bunu zaten biliyorum. Göbekten o kadar çok iğne olmak zorundayız ki, popodan veya koldan denilse iyi hissedeceğim o yüzden sordum. Teşekkürler.
Annis7 0925 ben de aynı işte benim bi de her gün ve kalçamda iğne yapacak yer kalmadı her yerim acıyor ve şiş şiş😔 Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah sağlıkla kucaklarımıza alalım da hiç sorun değil
btl194 Annis7 12. Haftada hepsini braktim sadece oksapar ve Letplus diye bir vitamini kullanmaya devam ettim
ghostty anneoluyorummm103 teşekkür ederim. Şuan göbekten vurulduğum için vuracak yer kalmıyor gibi hissediyor insan. O yüzden merak ettim.
anneoluyorummm103 ghostty ben göbekten kan sulandırıcı vuruyordum sadece o bile acıtıyordu kalçada çok acıyordu şişiyordu ama bebiş için katlanıyoruz işte rica ederim ☺️