Balbebek Tam idrar tahlili yaptırdım doktor idrarda iltihap var idrar kültürü yaptır dedı. İltihapla enfeksiyon aynı sey mi?
GamzeLmira Balbebek Canım bende de var enfeksiyon. Tek kullanımlık bi toz verdi. Haftaya tekrar idrar kültürü istedi. Gebelikte olan şeyler geçer inşallah
Balbebek GamzeLmira inşallah bana da bitkisel bi ilaç ismi söledi onu alıcam yarın. Aslında yanma falan gibi bi şikayetimde yok. Sık idrara cıkıyorum sadece en bastan beri
Burcu3572 Balbebek ben de de var enfeksiyon korkma doktor verdiyse kullan bana doktorum sirkeli su ile kendini yıka demişti daha çabuk enfeksiyon öldürüyor
GamzeLmira Balbebek Bende öyleyim hani belirti olarak ne yanma ne kaşınma var. Bolda su tüketiyorum ama bilemedim :) tez zamanda geçer inşallah
Burcu3572 Balbebek hamilelikte enfeksiyon hemen hemen herkeste oluyor benim çok yoğundu serumlarla ancak düzeldim şükür bitti birşet olmaz sende korkma
Krispiim16 Canım benim bel ağrısı şikayetiyle acile gittim kan ve idrar istedi üşütmüşsün ve ağır bi idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorsun dedi tek kullanımlık bi ilaç verdi bide parol 😌 geçmezse ürolojiye git dedi içim rahat etmeyip ertesi sabah iyiki gitmişim şimdi hastane de yatıyorum hamile olduğum için bebek çektiğin ağrolardan dolayı strese girer dedi sabahtan beri 5 serum yedim yarın bakalım kaç yicem 😌
Balbebek Sumide sonrasında idrar kültürü istedi doktorum onda bir şey cıkmadı ilacı bi hafta kullanıp bırakmıştım. İsmi urinonvef