zeyyy_ 1,5 yıl önce kapalı Miyom ameliyatı oldum şimdi 6 haftalık hamileyim bebeğin tutunmasında sıkıntı yaşayan ya da sıkıntısız hamileliği geçenler yardımcı olabilir misiniz
Gzde_defne zeyyy_ ben açık ameliyat oldum sezeryan gibi.16 haftalık hamileyim şuana kadar bi sıkıntı yaşamadım şükür.
zeyyy_ @Gzde_defne kanamanız oluyor mu ara ara benim oluyor düşük olmadı şükür ama ameliyattan dolayı kanamaların çok oluyor diyorlar bebek tutunmakta sıkıntı yaşıyor sağlıksız olabilir diyorlar canım çok sıkılıyor
Gzde_defne zeyyy_ ilk başta lekelenmem oldu şuan yok çok şükür ameliyatla kanamanın bence ilgisi yok o kanamalar bazen gebelikte normal oluyor bazen de sürekli yatmak progesteron almak gerekiyor.bu arada lekelenmem olunca 12.haftaya kadar progesteron kullandım
alya25 @zeyyy_ 2 sene önce bende kapalı oldum şuan 38 haftalık hamileyim bi sorun olmadı çok şükür böyle düşünüp kendinizi strese sokmayın 😊
zeyyy_ @alya25 ayy maşallah sağlıkla doğsun inşallah 🌸🥰 Ben pazara kadar çok rahattım pazar günü çok çok kanamam oldu bebek düştü sandı doktorda duruyor şükür sağlıksız olabilir dedi benide stres aldı biraz kese aşağıda yerleşmiş ondan dolayı dediğini düşünüyorum
zeyyy_ @alya25 çokk çokk teşekkür ederim ilk kez sizler umutlandırdınız pazardan bu güne hep olumsuz duydum bir de Miyom ameliyatı için o kadar doktor araştırıp hasar görmesin rahim diye çalıştık hasar kalmış diye cümleler duydum hep inşallah bizde 38. Haftaları görürüz sağlıkla 🤲
zeyyy_ @Gzde_defne bende kullanıyorum hem iğne hem hap hem fitil 15 gün boyunca hiç kalkmadım dinlendim hep sonra doktor sağlıklıysa düşmez sağlıksızsa düşer dedi hayatına devam et dedi ben de öyle devam ediyorum tabi streste oluyorum hep benim de leke oluyordu pazar günü çok olunca ameliyattan dolayı damarların incelmiş gibi cümleler kurdular
Gzde_defne zeyyy_ sağlıkla tutunsun inşallah Rabbim yardımcın olsun.sen tedbirini al takdir Allah tan