Yenianne14 Merhaba , 5 gün önce doğum yaptım. Öncelikle Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tatdırsı . Tarifi yok eşsiz bir duygu.. Bebeğim 3080 olarak dünyaya geldi sonra kilo kaybı olmuş şişi indi herhalde 2800e düşmüş. Emiyor şuan sütümde geliyor ama yani o 2 saatte 1 emme işini yakalayamıyorum ya uzun süre uyuyor uyandıramıyorum uyanıncada sürekli emiyor. Kendimi yetersiz gibi hissediyorum. Geceleri sık sık uyandırmaya çalışıyorum uyanırsa emziriyorum. Ne yapmam lazım bu durumu yaşayan var mı şimdiden teşekkür ederim..
omurce Yenianne14 bebeklerde ilk doğduklarında bi ödem oluyor bu çok normal benim bebeğimdede olmuştu ilk haftalarda sonra fazlasıyla alıyor kiloyı güzelim
omurce Yenianne14 ama sık sık emzir uyandırmalısın uykusundan neden sürekli uyuyor sarılık falan mı var ?
Zehramom Yenianne14 cnm telefonuna alarm koymalısın 2-3 saatte bir sen uyandırıp emdirmen lazımki hem sarılık azalsın hem kilo alsın uyanmasını bekleme . Hemde senin sütünün çoğalması için sık sık emzirmen lazım gecede aynı şekilde kalkmalısın
Deletedmom277 Yenianne14 Kesinlikle 2 saati geçirme alarm kur kalk o bilemez şimdi uzun süre aç kalmasın kaldırmak İçin ayağını burnunu falan sık altını aç kalkar öyle
Tgbatem Henüz doğum yapmadım tecrübesizim ama geçen bir yerde okudum bebeği cimcikleyin saçını çekin gerekirse ve uyandırıp emzirin uzun süre aç kalmasın diyordu emzirme uzmanının biri
EsZe Yenianne14 bebekler uyurken acıkır, tansiyonları düşer ve böylece daha çok uyurlar. Tansiyon düştüğü için uyanamazlar yani. Siz mutlaka uyandırıp emzirin
Sengulkrgz Yenianne14 bebekler ilk dogduklarinda kilo verirler ama zamanla verdiklerini alirlar.odemle alakali korkma