Ofinisss Zlyha58 Evet hatta o kadar daralmıştım ki doktor mu değiştirsem diyordum.. Ama sonra anladım ki harika bir doktormuş. Çok badire atlattık her daim yanımda oldu. Şuan yüz felci geçiriyorum ve 2 hafta sonra muhtemelen doğum yapacağım, onun desteği beni ayakta tutuyor..
Ofinisss Bebivekedi Ajandalar çok güzel ama sanki ben de bankacıyım bu arada ajanda bir yerde kalıyor çoğu zaman. Daha kalıcı ve eskimeyecek bir şey mi olsa diyorum ama bulamıyorum. Güzel fikriniz için teşekkür ederim 🥰🙏🏻
gulsahh12 Odasında masasının üzerine koyacagı bir biblo ya sa kişiye özel bir masa isimliği olabilir erkekler için kalemli saatli kristal olanlardan kadınlar için de daha böyle sevimli biblolar var İnstagramda @ozcanplaket diye
Thirtyynovember Gelincik goblen tuhafiye diye bir sayfa var daha önce işleme yaptıran çok tanıdığım var ordan elek tarzı biseye işleme yaptırabilirsin aslında, bende düşündüm aklıma geldi Instagram sayfasına bak istersen belki ilgini ceker🫶🏻
dimpleuser Bugün doktoruma giderken çikolata yaptırdım güzel bi pakette .doğuma çok var ama cinsiyeti ögrenince hediye vermek istedim