tahamommy kimchikimdi kötü bi haberim var bacım kdkdkeo devlette ya sana veriyolar yap diye yada refakatçine
kimchikimdi tahamommy Ayyy vallaaa mii bende daha dicektim ben yapabiliyor muyum xoqkrpakfo sevindim şuan 😂 çok iyi haber oldu bu benim için
kimchikimdi [silindi] Benim gülmekten sancim arttı valla soğuk soğuk terliyorum xoqkepqldk cok fenalardayimm
ppmerlina kimchikimdi kızım sen nasıl bi delisin ya insan kendine nasıl soksun o aleti. Keşke hemşire falan yapsaydı djdjjd
mnrgnc kimchikimdi ben normal doğum yaptım doğumdan önce lavman yapılıyor ama ona rağmen bende yapmıştım ilk doğumum olduğu için çok utanmıştım hemşireye söylediğimde asla takılmayın kimse onu görmüyor bile rahat olun dedi
kimchikimdi mnrgnc Yaaa🥹 Birkaç yorum daha okumuştum böyle içim az da olsa rahatlıyor ama kafamın içi hâlâ kararsiz 😂 Teşekkür ederim ❤️
tahamommy kimchikimdi anaa kız sen azra mısın kfsknfks e bende rüveyda bizim bebişler yakındı 😅 kaç oldun sen
luna27 kimchikimdi Hayır canım sen yemeğini ye 😂 emin ol unutuyolar çabucak. Hiç takılma böyle şeylere. ❤️
[silindi] kimchikimdi kız bu arada kardeşime 2 doğumda da lavman yapılmadı bilgin olsun. Ikınma hissinin gelmesi için yapmıyoruz demişler