NoName_ kimchikimdi lavman yapmamışlardı bana,elinde olmadan yapadabilirsin hiç çekinmene gerek yok o anda onu düşünecek halin olmuyor inan ki yapsanda bundan utanacak halinde olmuyor doğurayım bitsin diyorsun 🥲
tahamommy kimchikimdi anaa kız sen azra mısın kfsknfks e bende rüveyda bizim bebişler yakındı 😅 kaç oldun sen
tahamommy [silindi] ayy evet ya sonlara yeni inebildim 🥲 inşallah kolayca olur doğumu da nişan gelince hemen doğum başlıyor muydu ya 🥹
tahamommy ppmerlina kız senin ağzın biraz şom herhalde dlakdkjxe banada yarın akşam der misin doğurcan diye 🥲 bende bi doğuram
ppmerlina tahamommy ahhshshsd ilk defa böyle oldu yaa Ama 39′u geçmişti zaten an meselesiydi onunn sen de doğur inşşşşş 🤣🤣
[silindi] tahamommy kişiden kişiye değişiyor canım, kanama olarak geldi herhalde acile gitti bakalım haber bekliyoruz 🥹🥹
tahamommy [silindi] tek avazda kurtulur inşallahh 🥹 lavman çözümünü duyunca koşa koşa doğuma gitti ya 🤣
3melekannesiyim kimchikimdi iki doğum yaptım ikisinde de öyle bsey yaşamadım ama olsa bile bu çok normal bsey Dr yada ebeler bsey söylemez onlar alışık 😁 ve zaten hemen altta çöp kutusu oluyor yani kendini kasıp kendini strese koyma zaten bence tahminen söylüyorum o an yapsan bile o anın şeyiyle fark etmezsin diye düşünüyorum
pembeayakkabilikiz kimchikimdi canım benım ilk gebelıgımde normal doğumdu çok baskı vardı bende ben hep büyük tuvaletım var dıyordum duramıyorum dıyordum bebek baskı yapıyor ondan dıyorlardı bana ama hep öyle hıssettım en son dayanamadılar lavma yaptılar ama tuvaleteım gelmedı bebek baskısından dolayı oluyormus gerçekten ☺️ benim kızım çok baskıladı benı😃
tahamommy ppmerlina amiiin bende 38+4 oldum zaten yarına kucağıma alayım 🥲 bugün merdiven turlıyım biraz dkwmdjd
kimchikimdi Dogurmadim anamı ağlattılar benim acilmam yok serum verdiler sancilarim düzelsin diye eve yollayacaklar herhalde bitince iki kolumun damalarlari şişti 1 saattir boş yere serum akmadı mahvoldum