kimchikimdi ben sezeryan oldum ama planlı değildi normal doğum gerceklesmedigi icin sezeryana alındım ama normal dogum sürecini yasadim anlatayim. Ben sabah sanci ile uyandim. Safra kesesi ameliyatimdan sonra yemegin ardindan tuvalete cikma basladi bende. Heralde geceden ağır yedim bi lavaboya gideyim dedim gittim ihtiyacimi giderdim geldim uzandim rahatlamistim. Yarim saat sonra bi daha sanci vurdu lavaboya gittim ama bisey olmadı. Acaba mi dedim cunku 39+4 olmustum. Bi daha sanci geldi lavaboya gittim yine bisey yok ama hafif kan var dogum başlamıştı. Sanci bana sanki buyik abdestim var gibi geliyordu. Suni verdiler falan sanci agirlasti hemsirelerle egzersiz yaparken tuvalete gitmek istedigimi soyledim olmaz dediler dogum normalde tuvalet hissi geliyormuş tuvalet degil o dediler ben israrla cikmak istiyorum deyince hasta bezi baglayip tuvalete götürdüler. Cunku tuvalet geldi hissi var ve ıkınırken bebek dogabilirmis. Hep tuvalet hissi vardi ama hic gelmedi. Iste normal dogum da gerceklesmeyince sezeryana aldım oyle gecti. Sezeryana neden alindim, sezeryan sirasinda kesik attiktan sonra gordu doktor normal doguramazmis zaten sol kemigi yamukmus dedi 😇