Akseec momblog bende öyle diyorum senin de çiçek gibi negatif benim de Allah’ım ne zaman gülcek şu yüzümüz ya valla yıldım. Bende 2 gün kala tekrar yaparım yoksa yoktur
momblog Akseec valla bilmiyorum moralim çok bozuk bende 2 gün kala yaparım daha yok gecikirse falan bi de o zaman denerim umut yoktu artık hiç yok
emine717_ Akseec valla benimde çiçek mıdır böcek mıdır ne haltttir bilmiyorum negatif bugün günüm normalde
emine717_ momblog benim umudum vardı ya yani bilmiyorum bugün günün ilk idrarla değil idrar çok seyrekti diye kendimi avutuyorum hala daha yıkıldım mi desem yıkılmadım ama ayaktada degilim mi desem ne desem 😞
Akseec emine717_ milletin 10. Gün kabak gibi belli oluyo pozitif olduğunda sanırım elendik kabul edelim kızlar. Ben umut kırıntısı bile bırakmıyorum ve test yapmayı bırakıyorum bu defa gerçekten sıfırım yani 🥲
emine717_ Akseec evet bende galiba kırıntı da kalmadı regli belirtim de yok yani kadın dediğin ya adet olur adet olmazsa gebedir ben ne adet olabiliyorum ne diğeri siyicam galiba
Akseec emine717_ bende geçen gün ben kadın değil miyim neden diğerleri gibi doğuramıyorum diye kendi mi sorguladım. Galiba böyle böyle delirip gitcez
Akseec emine717_ totomu yere vurarak ağlamak istiyorum bazen o kadar sıkıldım kiiiiiii o kadar yani bık tım