emine717_ azra19 ama kimisinde hiç hissetmedim beş dk sürdü diyor Allah’ım insalalh bu ay vardır geç döllenme falan olduğu icin çıkmiyodur testlerde de ihtiyacım kalmaz hiç 🤲🏻
Akseec emine717_ kendimi kandırıyorum niye böyle yapıyosun kardeşim bütün sihri bozdun hahahahahahahah😂😂😂😂 a
emine717_ Kızlar birisi forumda hsg için bebeğine bir adım daha yaklaşıyorsun öyle düşün yazmış bu fikir çok hoşuma gitti nedense size de yazmak istedim ❤️
Akseec emine717_ evet çektirdim canım geçen sene kasımda. Ama anlatamam. Korkarsın benim tüplerim açıkmış ama yine de bidaha anestezisiz çektirmem. Tabi ki öyle bebeğine bi adım daha yaklaşıyosun mutlaka çektirmen lazım ama anestezili anestezisiz ona san karar ver
Akseec emine717_ aşağıdan ilaç veriyolar verdikleri an başlıyo zaten için şişiyo gibi hissediyosun nefrs alcak yerin kalmıyo gibi oluyo ben ağlama krizi geçirdim çıkarken eşim bile ne olduğunu şaşırdı berbattı
emine717_ Akseec bakalım ya inşallah Allah’ım lütfen insalalh ihtiyacım kalmaz da kalırsa da yaptircam artık
momblog Akseec askım bende gördüm bembeyaz çıkmamış ki test senin yapacağın şey suan koyulaşma var mı yok mu takip etmek biraz gölgelikten çıkıp renk almaya başladığında o zaman net var deriz ama şu erken dönemde gölge süperr 🥰🥰
emine717_ Akseec ben varya aziick bı gölge vs görmek için üstündeki cami cikarip renk ayarlariyla bile oynuyorum testlerin yine de çıkmıyor bişey ama bunda varrr 🥺