momblog Kızlar benimde moralim çok bozuk dün gece karnım ağrıyordu çok afedersiniz sancı vardı ishal oldum yani üsüttüm mü regl öncesi olan ishal mi anlamadım ama hamilelikte ishal olmuyormuş sanırım regl olacağım o yüzden test yapma hevesim bile yok bu ay zaten umutsuzdum hepten umudum gitti yani bende letu kullanmıştım yumurtlama oldu çatlama oldu ama heralde yine tutmadı niye olmuyor bilmiyorum ya off @Akseec @emine717_ @fatmanur3824 @azra19
emine717_ momblog hepimiz aynı durumdayız desene canım benim bat ne zamandi sorup duruyorum kusura bakma unuttum
fatmanur3824 momblog canım ama senin daha erkenmil ishal olman direkt olumsuz olduğu anlamına gelmez bence kendini üzme
AnneeeG1 azra19 birşey göremedim aşkım ama inşallah hayırlısı olur senin regl a daha vardı ama yada bugün müydü
AnneeeG1 azra19 ağam benimle eglenniyyyy😅😅benimde bugün 3 gün oldu gelen giden yok uyanamadım uyansaydım gidip kan verecektim daha 30 unda randevum var onu bekleyeceğim
emine717_ momblog daha çok erken canım bak benim 12. gün hala yok belki benim olmadığı içindir ama bence sabredip 14 15e kadar beklemek lazım
emine717_ Ben şimdi böyle sanki bıçak kesiği gibi bir anda girip çıkıyor rahatsız edici bişey ishal gebelik varsa sorun mu oluyomus
Akseec momblog canım kulaktan dolma şeyler onlar kimisi ishal oluyo kimisi kabız oluyo moralini bozma boşuna üşütmüşte olabilirsin herşey olabilir
Akseec momblog bende senin gibiyim hiç umudum yok test yapmadım canım yapmıcam da tutuyorum kendimi bugün daha çatlamadan sonra ki 9. Günüm bekliyorum kuzu kuzu
Akseec momblog kız benle aynı gün yumurtlayan kadının nasıl çıkmış baksana adetime 8 gün var test diye başlık açmış maşallah nasıl koyu