Akseec emine717_ benim de ağlayasım geliyo halime onlar adına seviniyorum ama kendime çok üzülüyorum 🥲
Akseec momblog emine717_ azra19 Kızlar Ben inanmayıp tekrar test yaptım görnüyo mu bilmiyorum ama yne gölge var 10 dakika sonra çektim 5 dakikası testle bakıştık zaten 😂 hepsi yalancı pozitifse pes dicem sıvı alımına falanda dikkat etmedim
momblog Akseec ayyy gölge varrr zaman geçtikce koyulaşacak bence yarın ilk idrarla da yap emin olduktan sonra kırmızılaşımca dr git aşkım
Akseec azra19 artımed day’s doctor ve predictor o zaman 280₺ verip almıştımda yalancı pozitif vermişti lanet bidaha da almam bunlar verdi canım
emine717_ Akseec ay ben bugün bitane dhaa prodictor aldım sen şimdi böyle diyince şüphelendim zaten pozitifi dört gözle bekliyorum ya yalancı pozitif olursa 🥺 bu arada inşallah hemenncik koyulaşır testinn
momblog emine717_ aynen öyle rabbim o güzel duyguyu hepimizd yaşatsın Allahtan umut kesilmez ol olur 🤲🤲
Akseec azra19 biz kovaladıkça o kaçıyo resmen 🥹 yapcam canım sabah olmaz artık bana ama kesin yalancı pozitif bunlar görürsün 😄
Akseec azra19 yarın çıkabilir bende gelebilirim senin yanına bakalım ne olcak ay nasıl sabah olur bugün😂