momblog fatmanur3824 ay canımm haber ver inşallah güzel sonuçlar alırsın çok heyrcanladım senin adına 🥰
fatmanur3824 momblog sağol canım verdim bekliyorum daha 12 de anca çıkarmış bi yandan da tırsıyorum negatifi görcem diye 🙂
fatmanur3824 emine717_ evet ya negatif içimde bi ümit vardı çünkü gerçekten gölge vardı ya bugün 9.gündü bat 24 üydü
emine717_ fatmanur3824 canım 9. Günde çıkmamis olabiir bekle bakalım adet görene kadar hep umut vardır yerleşme 6 . 12. Günler arasında oluyor yani belki de senin bebisin 12. Gün yerleşecek nereden bilebilirisj adet olmadığın her an Umut vardır hemen karamsarlığa kapılma
Akseec momblog azra19 emine717_ Benim ovulasyon yine koyulaşmaya başladı kızlar hadi inşallah 6 gün var bat’a
Akseec azra19 yok ya arada kasık ağrısı oluyor akıntım var ama çok değil bunlar zaten rutin şeyler benim için yani gebeliğe dair hiçbişeyim yok 🥲 senin ne zaman bat var mı belirti
azra19 Akseec benım 24 eylül ama regl düzensizliği var bende valla kasık ağrısı bacak ağrıları sıskınlık vs var ama her an regl olcak gibi hissediyorum gebelik yok sanki bıran once test yapsak da kurtulsak 🤦♀️
Akseec azra19 kız en azından beliryin var bi umıdun var benim o da yok:( ben 10. Gün yapcam galiba yarından sonda dayanamıcam😂