emine717_ fatmanur3824 hem daha iki gün var bata belki geç döllenme olmuştur gecinceye kadar bekle testi tekrar yap ya da yarın yine ilk idrarla da yap
emine717_ fatmanur3824 bence buna bi bakmalısınız kızlar bende burada öğrendim fotoğrafın renkleriyle oynayınca çizgi görünür oluyor bencede gölge var testte @azra19 @fatmanur3824 @Akseec Fatmanur senin testin bu bana mı var gibi geliyir kızlar sizde bakın bi
emine717_ emine717_ ay kızlar bı bakın @fatmanur3824 canım bnece var sen yarın ilk idrarla tekrarla bence
fatmanur3824 emine717_ ayyy bak böyle dediniz içimi bi heyecan kapladı o zaman yarın tekrarlayayım ya da diğer gün
emine717_ azra19 forum kısmında herkesin forumlarını gördügumuz sayfada bildirimlerin üzerinde resim yükle var oraya giriyosun canım galeriden resim seçip sonra linkini kopyalayıp geri buraya dönüyorsun mesaja kopyala yapıştır yapıyorsun
azra19 emine717_ geçen gün yaptığım negatıf dedıgım test bu canım uzaktan bakınca gölgelik var mı sence
emine717_ fatmanur3824 baksana canım teste böyle fotoğrafın renkleriyle oynayınca çizgiyi goruyorlarmis ben kendi bugünkü testine yaptım ama hiç çizgi çıkmadı ama bak seninkinde var bence hem yarın ilk idrarla testinzaten tekrarla her halükarda
momblog fatmanur3824 yarın ya da bat günü ilk idrar yap canım bizedr haber ver inşallah güzel sonuçlar alırsın 🫶🏻
fatmanur3824 emine717_ evet öyle deyince oraya odaklandım ben de bir şey var gibi geldi yarın tekrar deneyip atıcam inşallah vardır 😍
azra19 emine717_ filtresizde çok belli olmuyor canım.Yada ben inanmak istiyorum öyle ne bileyim hayırlısı
emine717_ fatmanur3824 sanki ben gölge gördüm hatta yarın değil tam bat gününde yap bence daha net olur yarın dyaanabilirsen öyle yap bence
AnneeeG1 fatmanur3824 regl a daha varmış zaten belki geç döllneme olmuştur belli olmaz bekle azıcık sabır aşkım
emine717_ azra19 bunu ne zaman yapmıştın canım bata kaç gün vardı kaç gün geçti üzerinden buna da efekt yapayım bakayım ben burayada atayım
momblog azra19 ben şuan göremedim canım belki fotoğraftandır eğer adete varsa daha umutsuz olma sende sonra yeniden dene ❤️
Akseec momblog canım benim hepimizin kaderi aynı demek ki❤️🩹 kız sana inşallah bu ay değilse bile bigün ama inşallah o güzel haberi alcaz ama bu ay olsa müthiş olur tabiii🥰
Akseec momblog canım benim hepimizin kaderi aynı demek ki❤️🩹 kız sana inşallah bu ay değilse bile bigün ama inşallah o güzel haberi alcaz ama bu ay olsa müthiş olur tabiii🥰