momblog Kızlar bugün yaptığım test koyu çıktı ama pik değil bir iki gün içinde pik olacak sanırım dün akşam değerlendirdik ama bugünde mi değerlendirsem yoksa yarın pik olunca mı değerlendirsem bilemedim sperm kalitesininde düşmesini istemiyorum fikir verir misiniz ne yapıyım 
emine717_ momblog o zaman yarın yapsan da ur bir gün dolu bir gün boş geçirince de kaçırma şansi pek olmuyormuş zaten
tahamommy momblog bence şuan değerlendirme önemli olan zaten çatladığında değerlendirmek yarın pik olursa değerlendirip çatladığında yine değerlendirirsin
Prensiminannesiyim momblog pik yaptıktan sonra silikleşiyor ya o zaman çatlama oluyomuş en az risklisi çatlayınca beraberlikmiş ben zamanında çok kullandım bu testlerden ama düzenli yapamadım falan çok şükür gerekte kalmadan hamile kaldım ama strese sokuyodu bu testler beni çünkü aylarca yumurtlama göremedim ben kısır mıyım ya niye yumurtam pik yapmıyo diyodum
emine717_ momblog daha tam pik olmamış canım yarın olmus olur diye tahmin ediyorum ama pike çok yakın gibi bugunude değerlendir sen ne olur ne olmaz
momblog emine717_ evet canım şuan o şekilde devam ediyorum ama bazı kişiler pik öncesi gününde önemli olduğunu söylediler ne yapıcam bilemedim ya eğer dün ilişki olmasaydı bugün çok iyi olurdu
Akseec Pikten 1 gün önce ilişki hamile kalma olasılığını en çok yükselten gün bence yarın pik olur sperm sorununuz yoksa değerlendirin bence yarın pik olur
momblog Akseec evet onu bende çok duydum o yüzden değerlendirmek istiyorum sorun olup olmadığını bilmiyoruz gün aşırı şekilde devam ediyorduk ama dün ilişki olunca bugün ve yarın olursa üst üste sperm kalitesi düşer mi diye korkuyorum ya ne yapacağımı bilemedim
momblog tahamommy öyle mi diyorsunuz çok kararsız kaldım normalde hep pik günü ve sonra değerlendirirdim dün ilişki oldu ama bugünde mi olsa diye düşünüyorum üst üste de kalite düşer mi diye korkuyorum
Akseec momblog o zaman bilemicem canım yanlış yönlendirmiyim eğer kalitesi düşer vs diyosan pik gününü değerlendir o zaman zaten dün değerlendirmişsin sperm 3-5 gün yaşayabiliyo yani öyle de böyle de orada hazır bi sperm bekliyo olcak için nasıl rahat etcekse
emine717_ momblog Benim fikrim bence bugün dur yarın tekrar ilişki yap ya da yatmadan önce testi tekrarla pik olursa bugünü de degerlendir çünkü baya pike yakın çıkmış belki de şimdi pik ol.us olabilir
tahamommy momblog bugün pik değil aşko zaten değerlendirmenin anlamı olmaz, pik olunca değerlendir mutlaka, spermlerde biraz toplasın hem, bu test yarın pik olur yarını ve ondan sonra ki günü değerlendirirsin
momblog Akseec aynen canım ben yarından sonra başlayım zaten dün değerlendirdim ki eşimde iyice dinlenebilsin Rabbim nasip etsin inşallah hayırlı evlat bu ay
momblog emine717_ bencede bende sizinle beraber karar verdim yarın değerlendireceğim çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
Mavipatik momblog ayy bende bu testle hamile kalmıştım. Bunu görünce hep içim kıpır kıpır oluyor 😛🫶🏻 Yarın pik olacak gibi duruyor yarın ve ilerisinii değerlendirin 💓🌸
tahamommy Bsr41 evet canım çatladığında yumurta dölleniyor. bir gün öncesi veya aynı gün değerlendirmek önemli
momblog Mavipatik  yaaa çok sevindim inşallah banada nasip olur❤️❤️ ya bir bakar mısınız son testi az önce yaptım silikleşmiş ne oldu şimdi ben anlamadm ya 😕 @tahamommy @Akseec @emine717_
emine717_ momblog bence sen sabahki yaptığım testte idrar dikkat etmeden yaptın onun için pik görünmedi son testte silik çıktı aklıma başka seçenek gelmiyor
emine717_ momblog evet evet testin siliklesti günü de değerlendirmek önemli sonuçta yumurta da 12 24 saate kadar canlı kalabiliyor denemeyle bişey kaybetmezsin 🙂
tahamommy momblog nolur nolmaz sen bugünü de değerlendir bacım sabah yine aynı saatte testini yap silikse erken çatlamış olabilir