gokcenugz Kızlar 11+4 olduk birden karnım çıktı ben hemen beklemiyordum kilom da normal sınırda böyle belirginleşen var mı ya 🥹
Zbyd3 gokcenugz bende 14 haftalık olucam 12 haftadan sonra göbegımın altı sertleşti. Şimdilerde de tam bi sertlik var boyle yanlara doğru yayılmış sertlik ama göbegımjn ordan daha belirgin bi sertlik ve belirginljk var hafif belirdi görebiliyorum. Birde ağrım var sanki o şişen yer içten içe ağrıyor kaşınıyor gibi hissedıyorum normal mi ya
vanilya_kokusu_ EmellC ben karnımda yumruyu çok hisediyorum ya yani bişey olduğu belli oluyor 12 yım bende
ikincibahar_08 13+4 bir gün 6 aylik gibi karnım çıkıyor bir gün dümdüz bende anlam veremiyorum ikinci gebeliğim ilk gebeliğim de 50 kiloydum böyle bir sey olmamıştı 65 kiloyla hamile kaldım bebek değilde göbek gibi geliyor bana bebek bir kaç gram çünkü daha 🤣🤣
gokcenugz cylnboran04 bende bugün fark ettim işe giderken formamı giydim şok oldum. İçime de çekemiyorum taş gibi sert 😅 dediğiniz gibi çok güzel bir duygu 🥹♥️
blablablablablax 12+5 iz 2 . gebeliğim karnım abartmıyorum en az 6 ay gibi bir aydır hamile pantolonları giyiyorum