Aylinkk Merhaba kızlar bebeğimin çamaşırlarını yıkayacağım, deterjan önerisi olan var mı? Ne kullaniyorsunuz
Sudenur16 Aylinkk canım ben ebebekte uni baby aldım hamileyim yıkadım da güzel aslında ama sivenoyuda öneriyorlar ikisine de bakabilirsin
Catperson Aylinkk ilk kızımda granül sabun kullanmıştım, bu sefer siveno aldım. İkisinden de memnunum ben.
Sazenin Aylinkk e bebeğin kendi markası gayet iyi ben onu kullanıyorum 6 aylık oldu hiç alerji falan yapmadı kokusu da güzel içeriği iyi uygun fiyatlı
Ebruas Aylinkk siveno, green clean, baproy, moms green benim tercih ettiğim markalar bunlar. Ama lavanta içerikli olanları tercih etmemenizi öneririm
Cagancagla E bebekten granül sabun almıştım ismi life yumuşatıcı olarak da uni baby almıştım ama farkettim ki granül sabun kokusu o kadar güzel ki yumuşatıcıya bile gerek kalmıyor
Aylinkk Bir çok marka ve deterjan var içeriklerine bakarak mı kulandınız peki ? İlk hamileliğim o yuzden herşeyine ekstra bakıyorum ama deterjan konusunda çok kararsizim birde hangi programda yikadiniz kac devirde ve sıkmada
Fatma_zehra Rindamor kokusuz bebek deterjanını öneririm, yeni çıkmış bi marka lekeleri güzel çıkarıyo, içeriği temiz. Leke çıkarıcısını da öneririm, kaka lekesi anında yok oldu şok oldum.