Mirom Kan değerlerim düşük cıktı kizlar ilacı günde ikiye çıkardı doktorum acaba yükselir mi gunde 5.6 bardak cay iciyorum acaba onun da mi etkisi var duramıyorum çaysız
Tuselizya Mirom tabiki de var ben bir bardak çayı içerken düşünüyorum 5-6 bardak diyorsunuz azaltın lütfen
tazecikanneee Mirom Demir ilacı vs hep boşa o kadar cay iciyorsanız ben bile bir bardak içiyorum ama Demir hapı da içtiğim halde yine nötr ne artı ne eksi cayı bıraktım biraz daha yükseldi
Nazli18 Bencede çok fazla ben bazen bir bardak içiyorum bazen hiç içmiyorum ama içtiğimde de kesinlikle 2ye çıkarmıyorum
NisaO Bende ilacı günde 2 içtim yükseldi, ertesi ay içmedim kuru üzüm yeşillik kuruyemiş tahin pekmez vs şeyleri çokça tüketmeye çalıştım ve çayıda açık olarak baya içtim 4 5 bardak ve düşmedi. Yani biraz yediklerinize dikkat edip araştırıp güzelce beslenirseniz ilaçsızda koruyabilirsiniz diye düşünüyorum.
NisaO Çayı bırakamayanlar ben ilk 5 ay çaydan tiksindim çok sevdiğim halde😄 5 aydan sonra tekrar o aşk geldi ve çok açık içmeye çalışıyorum zaten açık içerdim daha da açık içiyorumki demirimi vs çok etkilemesin diye ve zamam zaman içine limon atıyorum en azından daha sağlıklı bi hale gelmesi için. Sizlerde bu şekilde yaparsanız hem çaysızlığınız gider hem de çok dem olmadığı için zararı çok olmaz😘
Melike26 Keçi boynuzu özünü soğuk pres alıp sabahları aç karnına bi kaşık için. Doğal ve etkili rabbim şifa versin herkese 🙏🏻
Mucizeee Kızlar caysiz duramiyorsaniz açık için ve limon sıkın her bardağa bir kaç damla o zaman hem çay yediğiniz yemeklerin vitaminini almaz hemde kansızlık yapmaz