aprilbaby Merhaba İzmir şehir hastanesinde önereceğiniz kadın doğum doktoru var mıdır? İkili test için gitmek istiyorum çok doktor var karar veremedim varsa memnun kaldığınız kızlar ☺️
ElifBD aprilbaby perinatoloji doktora Hakan gölbaşı öneririm. Öncesinde kadın doğuma gidip bölüme randevu almayı açtırmanız gerek direkt randevu alamıyorsunuz
ElifBD aprilbaby ne demek eda güner Özen e gidiyordum ondan da memnundum ama asistana denk gelmekte çok olası sabah 9.30 - 10 gibi randevu aldığınızda genel de doktor orda oluyor
G-l-y aprilbaby Dün İbrahim Ömeroğluna randevum vardı şekerim yüksek olduğu için kadın doğum doktorum gönderdi rast gele aldım bende ama iyidi açıklayıcı bilgiler verdi yönlerdirme yaptı başka bölümlere haftaya yine kontrole çağırdı memnun kaldım
aprilbaby G-l-y teşekkürler aslında bana da o doktordan vereceklerdi ama Hakan gölbaşı aklımda kalmış ona aldım yarın gideceğim bakalım inşallah memnun kalırım
Tostosmucize Yaşam kemal akpak. Bu doktor u da öneririm kadın hastalıkları doğum polikliniği 1 de genellikle polikliniği nde denk geliyorum ben araştırabilirsiniz isterseniz sosyal medya üzerinden