1903kartalice Anne bebek cantasi aldim 2li bir tanesi geniş gibi icine 3.4 hurc esya sigdirabiljrim sigmayanida diger çantaya koyarim diye dusundum sizce ? Valizle gitmek biraz garip geldi ortaboy valizim var kabin boy olsaydi gotururdum de
ABusraaaa 1903kartalice çantaya eşyaları sigdiramiyacaginiza göre evet valiz şart ama ebati boyutu sana bağlı elde taşıma valizlede gidebilirsin yada sürmeli valizlerlede esyana göre ayarlarsin ama o bu su derken normal çantaya sığacak şeyler değil
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI 1903kartalice istediğiniz gibi gidebilirsiniz bende büyük valiz yapmadım büyük bir çantayla gitmiştim ekstra bir de sırt çantası
kbrklc16 1903kartalice bana cok sacma geliyo acikcasi 2 gün icin koca valizle.gtmek bir sürü esya koyuyolar.icin emin ol cogu bosuna gidip geliyo evinde ekstra biseh hazrla.belli.bi yere koy.olasi.bi durumda esin gtsin getirsin.yada.bagajda birak
Mavro Vala bende ilk başta öyle düşünmüştüm 2 çantam var yeter ama ayrı ayrı olacağına direk valizin içine koydum hurçları daha rahat oldu inan. Her şey elinin altında hemen al. Pişman olmazsın valizle git.
1903kartalice HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI sigdirabilirsem ins bende oyle yapacagim oda suslemeyi ve hediyelik yaptirmayida dusunmuyorum
1903kartalice kbrklc16 evet hastane zaten eve çok yakın araba da var o dediginiz olabilir ben valiz kocaman kalir diye goturmek istemedim umarim o iki cantaya sigdirabiljrjm biri el cantasi o genis valiz gibi resmen bir tane sirt cantasi bu trendyolda satilan baby mom yazanlardan
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI 1903kartalice bende aynı şekilde onların hiç biri yoktu zaten götürdüğüm her şeyi de kullanmadım o yüzden nasıl rahatınıza geliyorsa öyle yapın