maco61 meliiissss yani omurga düz gelmiyorsa kız düz geliyorsa erkek ama tahmin sadece bakalım doktor ne diyecek banada haber ver
Bbbaaa @seher_3590 Bitanem sordum da cevap vermediler belki beni fake sanmışlardır profil post falan yok ya. Sen benim yerime sorabilir misin sana cevap veriyorlarsa
seher_3590 Bbbaaa sorarım canım ama biraz geç dönüş yapıyor yoğunluk Cook oluyor demişti az daha bekle dönmezse ben yazayım
Bbbaaa @seher_3590 Sehercim 1.007 takipçisi olan sayfa erkek dedi keseye göre söyledim dedi cuma öğreneceğim özelde ona göre size yazarım dedim. Cuma öğleden sonra hatırlatırsan sana da söylerim. Peki sana o sayfa ne dedi doktorun ne dedi
seher_3590 Bbbaaa canım sayfalar bana hep erkek dedi doktorum birsey demedi daha erken dedi sende öğrenince bana haber ver olur mu ilk gebelik mi
Bbbaaa @seher_3590 Evet benim ilk gebelik. Bana %99 kız diyor herkes. Bir kaç kişi biri de sen erkek dediniz. O sayfa da kese şekline göre erkek diyorum dedi. Sana hiçbir doktor tahminde bulunmadı mı
seher_3590 Bbbaaa benim daha 10 haftalik canım küçük 12 de tahmin 16 da kesin olarak söylüyorum dedi doktorum. Banada bir kaç kişi hariç herkes erkek dedi bakalım ne olacak
maco61 meliiissss demeki doğru tahmin etmişim. Ayy darısı bana olsun ya benimde sağlıklı bir oğluşum olsun🥹🤲
seher_3590 meliiissss aaa çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun insallah zaten erkek demiştik doğru cikti🫠🥰