Deletedmom_787 hasmom yumurtlama yarın mı olur yani pik gördüğümüz gün yumurtlama mı yoksa ertesi gün mü canım
devriminmujdesi fatmanur3824 çok afedersiniz soruyorum ama gerçekten günde 2-3 ilişki olması absürt bir durum mu
Akseec Deletedmom_787 ben 4 gün değerlendiriyorum sperm değerlerimiz iyi pikten önce pik ve 2 çatlama günü olarak
maco61 Deletedmom_787 artık yeme. Düşük yapabilir sen akışına bırak değerlendir kalkma hemen 1 2 saat yat
[silindi] Deletedmom_787 bugün dahil çizgi silikleşip çatlamayı görene kadar değerlendir tüm şansı kullan sen:) ben 2 gün pik çıkmıştı 2 günüde değerlendirdim.
Deletedmom_787 [silindi] dün bugünü değerlendirdim cumartesiye kadar değerlendireyim 😅 inşallah bu ay güzel haber alırım geçen ay olmadı maalesef 😭🥺
Deletedmom_787 maco61 yarın kahvaltıda havuç yiyeyim diyordum bugün pik yarın yumurtlama olursa diye kararsız kaldım
hasmom @Deletedmom_787 çatlamayı soruyosan test silikleştiğinde oluyor aşkım test böyle koyu devam ederse yumurta çatlamaya hazırlanıyor demek
Deletedmom_787 hasmom yarın silik çıkar gibi geliyor kasık ağrım var biraz akıntıda çok havuç yesem mi yarın kahvaltıda faydası olur mu
Akseec Deletedmom_787 havuç yumurtam çatlamayınca yiyorum ben ama diğer türlü faydası var mı bilmiyorum yumurta çatlattığı için yumurtlama tam olmadan hiç yemedim yanlış yönlendirmiyim canım