mucizemate Kızlar 11:3 haftalık hamileyim bu gün 2li taramaya gittim doktor erkek dedi kesin değil ama kemik yapısına baktı bu oğlan değişmez dedi değişir mi sizce?
Deletedmom_8793 mucizemate tabiki kesin olamaz daha çok küçük doğru olabilir elbette ama en az 3 hafta daha beklemelisin bence bu arada birlikte sayılırız
kizcicek mucizemate bana da bugün 11+2 ama doktora göre 12. Haftaymış erkek dedi de çok küçükler oluşmuş mudur kesin bilmeleri mümkün mü bilemedim
Bulutlarda mucizemate banada ikilide söylemişti erkek gibi çıkıntı gördüm ama kesin değil dedi doğru çıktı
mucizemate Deletedmom_8793 ünşaAllah önce sağlıklı sonra da gönlümden geçen olur benim bir oğlum var kız olsun çok istemiştik ama nasip
mucizemate kizcicek genelde kemik yapısına göre yorum yapıyolarmış bu haftalarda bana öyle dedi doktor kemik yapısına baktım erkek değişmez dedi ama kesin değil dedi ay bende bişey anlamdım ki
Deletedmom_8793 mucizemate amin allah razı olsun benim de bir kızım var gönül ister elbet iki meyveden de tatmayı ama Rabbim sağlık sıhhat din iman versin önce gerisi sonra