MadameTussauds Glsm48 25 haftadayim ben Öyle agri olmuyor sadece karnim kasiliyor geriliyor gibi sonra gevsiyor ve bu olay tüm organlarima asagiya dogru baski yapiyor gibi hissettiriyor bana
Glsm48 MadameTussauds karından kastınız kasık mı yoksa komple karın mı? Benim karnım kasılıyor hatta içten elle çekiliyor gibi oluyor . 17 deyim ilk gebeliğimde riskli hamilelikti bunda da sorun çıkacak diye korkuyorum 😢
MadameTussauds Glsm48 Hayir komple karin bölgesi kasikta sorun yok karnim geriliyor bebek geriliyor gibi oluyor, bende ogluma hamileyken sorun yasamamistim ama bu biraz degisik ilerliyor bakalim vajinal progestan aldim simdi
Glsm48 MadameTussauds galiba bendeki de sizdeki gibi . Hemen doktora mı gitsem bilemedim 🤷🏻♀️ napsam ben
MadameTussauds Glsm48 Yarina alabilirsen randevu al bi görün bence rahim agzi uzunluguna bakar alttan
ppmerlina MadameTussauds aşkım türkiyede tek 1 tane progestan ilacı var o da hem ağızdan hem vajinadan kullanılıyor. Doktor nasıl ödersiyse yani
MadameTussauds ppmerlina Ordaki daha iyimis ya bu kafa karistiriyor ben simdi oral yolla alinani vajinal aldim ajsjsj 😂😂
Pandapella MadameTussauds yok kendiliginden uzayıp kisalabilen bişeymis zaten çok fazla kısalma olmadığı için sıkıntı olmadı 🥹 umarım düzelir sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🦋
ppmerlina MadameTussauds senin doktorun tamamen ağızdan al demedi ama anladığım kadarıyla sana bıraktı yani
MadameTussauds ppmerlina Yok o basta bana vajinal olani yazacakti ben yapamam beceremem diye agiz yolundani yazdi ama benim okudugum kadariyla o vajinalde aliniyormus yorumlarda yani internette vende vajinal aldim kasik agrisi yapti bana sanki biraz ama diger yoldan alsaydim daha cok yan etki yapardi herhalde
MadameTussauds ppmerlina Kiz nisan gelincede hemen dogurulmuyor diye biliyorum ama bi avazda kurtulur insallah
MadameTussauds ppmerlina Herhalde ya bide psikolojik herhalde ki midem bulandi ne alaksa sanki ictin hapi sjsjsj