Ceren04 Merhabalar arkadaşlar 3 aylık hamileyim birşey danışmak istiyorum göbek çatlakları için bu aylarda kreme başlamam gerektiğini söylediler yada badem yağı bilginiz varmı ne zaman kullanmaya başlayabilirim. Daha çatlağım yok ama ilerisi için
Havin49_ Ceren04 benim doğuma kadar bir tane çatlağım yoktu doğumdan sonra oldu oğlum 1 yaşında ve hala geçmedi
Meral_63 Ceren04 benim 9 haftalıkken başladı çatlaklar ve hayla da devam ediyor doktor dedi ne kadar krem suruusren sür inlam izi kalır dedi
anneoluyorummm103 Ceren04 ben 2.ayda göğüslerim çatlayınca başladım şu an 25+4 olduk göbeğimde çatlak oluşmadı çok şükür ama bacaklarımada sürmeyi akıl edemediğim için kalçam bacaklarım göğsüm hep çatladı sağlam tek yer karnım kaldı organik hindistan cevizi yağı kullanıyorum işe yarıyor bence günde 3-4 kere sürüyorum
Selenavci63 Ceren04 ilk baştan beri kullanıyorum bir kaç çeşitli markanın 28. Hafta itibari ile çatlaklar başladı şu an da kullanıyorum ama çatlaklarda yavaş yavaş artıyor bence erkenden başlayın ve her gün düzenli kullanın, yine de bünye yapı meselesi 🤷🏻♀️
NoName_ Ceren04 zaten çatlaktan önce başlamalısınız tam zamanı düzenli şekilde kullanın güvendiğiniz temiz içerikli bir yağ ile çatlamam demeyin bir anda oluyor🥲