Zhde melikealtin Şubat 1 görünüyor dolabını aldım, kıyafet zıbın vs şeyler alındı, yatağı bebek arabası kaldı, ama kıyafetleri 0-3 aylık olanları cokmu almam gerekiyo bilemiyorum
melikealtin Zhde o kafa karışıklığı yapıyor 7 8 tane diyorlar ama bana yetmez gibi geliyor çabukta büyüyorlar karışık durumlar
Havin49_ melikealtin valla bacım cinsiyet bilmiyorum ikisi erkek olsa elbise dersim yok oğlumun bi dünya kalan küçükleri var ama iki kız veya bir kozda olsa ona alışveriş yapılacak benek arabası alınacak kardolabı alıcam ilk beneğim benim odamda kaldığı için çocuk odası yapmamıştım şimdi mecburi yapıcam ve daha hiçbişey almadım
izelaren Asyarslan60 ahahaha ya dün akşam şöyle bir aydınlanma yaşadım aslında yazın full time klima açık bizde uzun zıbınlar lazım olur gibi geldi uzunlardan alıcam biraz🤣🤣
Mavi-gokyuzu melikealtin Biraz öyle gibi ama bebeğimizin kilosu boyu da belli değil belki minyon olacak belki kilolu insan nasıl alacağını da şaşırıyor
Mavi-gokyuzu Havin49_ Ahh maddiyat olmasa neler yapacağız da işte maddiyat istediğimiz her şeye izin veriyor