nrsly Kızlar bugün 22+3 günlük hamileyim , 2 Hafta önce doktorum rahimimde amniyotik bant Olduğunu söyledi , Tam 22 haftada detaylı ultrasona girdim oradaki doktor septum olduğunu ama kenarda olduğu için zararı olmadığını söyledi , peritanoloji bölümüne randevu aldım 2 hafta sonra gideceğim bu durumu yaşayan var mı ?
nrsly PirayeAkca canım detaylı ultrasonumu çeken doktor bir sorun olmadığını ve ileride de sorun yaratmayacağını söyledi ama bant değil septum dedi çok kenarda dedi , bugün sonuçları kendi doktoruma götürdüm bu septum değil amniyotik bant dedi perinatolojiye gönderdi şaşırdım bende
PirayeAkca nrsly bana doktorum plesantada yakın bebeğe uzak dedi. Hatta ilk söylediğindn beri kabus gordugum için yanına tekrar gittim ve açık olmasını gerçekten durum kotuyse söylemesini söyledim. Bu durumu gebelerinde çok gördüğünü bantın keseyi ortadan 2ye böldüğü durumların çok riskli olduğunu ve benim bantın bebeğe uzak olduğunu söyledi. Bu bebegin sağlıksız doğacağını düşünmüyorum hatta bu bant olmayabilir baska bisey olabilir detayliya bi gir bakalim dedi.. bneim aşırı panik olmamın nedeni en yakın arkadaşımın eşi amniyotik bantlı doğmuş yani el ayak parmaklarndan birkaci yok. Yarını bekliyorum heyecanla.
nrsly PirayeAkca evet benimde cok kenardaymış ve hiç bir şekilde bebeği etkilemiyormuş , önlem için gideceğim bende , insan yine de üzülüyor korkuyor canım sağ Salim doğuralım insallah
PirayeAkca nrsly evet canım valla arkadaşımın eşinin el ayak parmağı yoktu hamile değildim o Zamanlar nedenini öğrendiğimde. Doktor banada amniyotik bant deyince dünyam başıma yıkıldı. Gece rüyamda görüyorum bebeğimin tek elinde 10 parmak falan . Allah kucagimiza almayı nasip etsin
nrsly Lee detaylı ultrasonu çeken yanı amniyotik bant olmadığını septum olduğunu söyleyen doktor , rahim yapınla alakalı birşey dedi , amniyotik bant olduğunu iddia eden kendi doktorumda neden olduğunu söylemedi 🤯🤯🤯
Beyazlale ben bugun kontrole gittim 11+2 yim ikili testi yaparken bana bi alan gosterdi bant gibi biseyler dedi ben anlamadigim icin sordum onemli degil bebegin eli ayagainda heehangi bie sorun yok dedi ama ben arastirdigimda nette cok kotu seyler yaziyor. Zaten gebeligim riskli bir gebelik bide amniyotik bant cikti ama doktorum hic onemsemedi eger bir sorun olsa soylerdi degilmi.