curaaa Merhaba , 16. haftaya girdikten sonra 1 aydır devam eden baş ağrısı , göğüs hassasiyeti , acıkma hissi kayboldu.Sizce normal mi , bu durumu yaşayan var mı ? Şu an hiçbir belirtim yok.
Fatma_furkan1996 curaaa endişe etme canım vücüd bir süre sonra adapte oluyor zaten gayet normal bir durum bu son aylara doğru bambaşka şeyler çıkıyor yani benim öyle vücud ağrım çok fazla oluyor mesela ödem şişlik tabi bu durum sizde olacak diye birşey yok herkesin hamileliği farklı geçiyor
Mismis35 Merhabaaa benimde göğüs hassasiyetim vb bi anda gitmişti ve korkmuştum. Meğersem bazı haftalar gidip gelebilen şeylermiş zaten pek kusmadım. Ama hassasiyet hala arada gidip geliyor şuan 32. Hafta. Yani belirtiler sürekli devam etmiyor ilk üç aydan sonra çoğunlukla (herkesde farklı olmakla birlikte) hamileliğin balayı kısmı başlıyor derler.
curaaa Hepsi bir anda geçince şaşırdım çünkü hiç belirti yok.Ayrıca migreni olan biriyim ilk üç ay hiç başım ağrımadı son bir ayda da ağrımadığı tek gün bile yoktu.Baş ağrısıyla birlikte göğüs hassasiyeti de bir anda geçince endişelendim.Normal demek ki teşekkür ederim herkese 💕
Fatma_furkan1996 curaaa benim de migrenim var canım 2 gündür çekiyorum hatta acile gitmemek için zor tutuyorum kendimi