777ugurum Kızlar 26 haftalık hamileyim bir türlü düzgün doktora denk gelemedim. Doğumu burada yapacağım bana bir doktor önerir misiniz ilgili güleryüzlü
Musemma06 777ugurum burda aynı doktora denk gelinmiyor genelde aynı doktora randevu alsan bile hep asistanlar bakıyor doktorlar bakmıyor asistanlarda sürekli değişiyor
elightt 777ugurum Selver özge şefik Burcu gündoğdu Öztürk Pakize eylem şeker arı Gidip memnun kaldığım doktorlar, asistana denk gelmedim bu doktorlarda genelde kendileri ilgileniyorlar.
mmedinestlms 777ugurum imkanın varsa (uzak demezsen) Bilkent’te git 29 gün önce doğum yaptım+3 hafta hastene de kaldım özel hasteneden farkı yok mükemmel etlik de 2. Gebeliğim de 1 hafta kaldım pek memnun kalmamıştım hemşeriler doktorlar hepsi çok iyi Bilkente geçiş yap benim fikrimce
Mommysangels elightt Burcu gündoğdu öztürkten asla memnun değilim iki kere denk geldim ikisindede hiç memnun kalmadım sıfır bilgi vermedi artı ultrasonda hevesle gidip ekranı kendisine tek cevirp bebeğimi bile göremeden eve geldim
elightt Mommysangels benimle gayet ilgiliydi ve bebekle ilgili bilgide vermişti tabi ama yine de hangi doktora gideceğiniz sizin kararınız
Papatyaaam1 mmedinestlms Bilkent sehır hastanesı devletin mi Etlik için 4 cm açılma olmadan yatış yapmıyolar dıyorlar bırde benım arkadaşım bı sorun yaşamıştı bılkentte nasıl acaba
mmedinestlms Papatyaaam1 bilkent devletin kuzenim 2 cm açıklık ile hastaneye yatış yapalım dediği halde yatmak istemedi evde sancı çekmek istedi bilkent tek anlamıyla mükemmel iyiki orayı tercih etmişim özel hastene den farksızdı benim gözümde ben normal de Medikal park takipliydim doğum Devlet istiyordum
zeyynb 2 seferdir Pakize Eylem Şeker Arı’ya gidiyorum güzel ilgileniyor açiklama yapıyor. Bebeğin ilk kalp atışına baktı bu gün ekranı çevirdi gösterdi sonra sabitledi istersen fotoğraf çekebilirsin dedi yaklaşımı çok hoşuma gitti.