aslanbalik İki arabamız var bagajla ilgili bir problemimiz yok toplu taşıma kullanmıyorum. Evimiz ve yollarımız geniş. Maddi açıdan da problemimiz yok. Bu koşullarda hangi bebek arabasını tercih etmeliyim. Alan derdim olmadığı için travel daha iyi ve kullanışlıysa küçük bir arabaya ihtiyacım yok. Önerilerinizi bekliyorum
hamilesavis19 Cybex en iyisi diyorlar. Ondan sonra tercih edilen genelde kraft Kenya oluyor. Her ne olursa olsun denemeden almayın, gidin görün sürün hatta arabayı kapatın açın. Her annenin önceliği farklı oluyor bence
aslanbalik hamilesavis19 hangi modeli sizce cybexin? Priam aşırı büyük hantal diye biliyorum en çok eezy Twist alınıyor sanırım
zeyka Peg peregi City loop çok kullanışlı bir o kadar sağlam taş gibi. Büyük kizmda kullandım sonra peşpeşe oldu çocuklar gecici surelik ikiz araba aldım sabirsiizlikla bekliyorum tekrar tekli arabaya geçmeyi. Peg perego markayi araştırın derim. Kullanıpta memmnun kalmayan görmedim bu markanin ürünlerini 👍 fiyatlarii yüksek ama ömürlük oluyor.