anonim51 elfgkce- bizde 19a doğru giriyoruz 58le hamile kaldım 57_58 arası devam ediyor kilo almak istiyorum alamıyorum doğurduktan sonra çökmek istemiyorum bünyemde zayiff korkuyorum acaba siz neler yiyorsunuz
mor_menekse1 elfgkce- 20. Haftadayiz 65 ile hamile kaldım 60 ile yola devam -5 kg verdim kusmalardan şimdi daha iyim bundan sonra alırım heralde :) MasAllah sizde almışsınız biraz
hakkah24 elfgkce- hiç takmayın doğumdan sonra hemen gidiyor hele emzirirseniz ben ilk üç ayda geri döndüm eski kiloma hatta şuan daha da zayıfım. 20. Haftada bende 5 kilo falan almıştım 11 kiloyla tamamladım hamileliği
ant2602 elfgkce- 26 haftalık olduk 60 ile hamile kaldım 63 olmuşum. Bebek kilo almış. Üzülüyordum almıyor mu diye. İkinci gebelik anasınıfına giden 5 yaş kızım var. Onda 60 ile başlayıp 75 ile kapattım ve 2800 doğdu 😀tüm kiloyu ben almışım. İnşallah bunda sadece bebek alır
Mummybaby elfgkce- ben bu gebeliğimde başından beri üç kilo oldum 21. Haftadayım ama karnım çok büyük 😂
b3rfu Boyum 170 85 kg hamile kaldım, kilolu hamile kaldigim icin neredeyse 25. haftaya kadar kilo almadim su an 37. Haftadayiz toplamda 6kg aldim bebegim cok sukur 3000gr😊