Ekksl 20.haftamdayım. 2 gündür cok fazla sırt agrısı cekiyorum. Benim gibi sırt ağrısı olan var mı 😔 Ne yapabilirim
NALIN Ekksl hiç bisey. Çaresi yok doktoruna söyle ama sanmıyorum ilaç vereceğini ilk günden beri ağrıyor belim sırtm 35+2 oldum hala devam ediyor 🙄
Denizim Ekksl 18.haftamdayim bende sabahlari sirt agrisi hissediyorum,hep yan tatafa yatmaktanmi acaba diye dusunuyorum
Balkizim61 Ekksl NALIN Kizlar youtubede bir sürü video var. Hamilelikte bel agrisi egsersizleri yazinca cikiyor. Burda hamilelik kursunda gidiyorum. ebe bunlari devamli yaparsaniz kaslariniz alisir agrilarinizda azalir demisti. Bendevakit buldukca yatmadan birkac egsersiz yapip yatiyorum. Rahatlatiyor Denemeye deger 👍🏼💁🏻♀️
NALIN Ekksl valla heran doguracakmisim gibi hissediyorum çok siddetlendi ağrısı özellikle erkeklerde çok fazla oluyor senin cinsiyet nedir bilmiyorum doktora sordum ne zmn azalır yada biter dedim dogurunca dedi 😂
MasalSara Masaj yaptır yanındaki birine birde ılık duşta iyi geliyor ben anca öyle rahatlıyorum 30cu haftym
Ekksl Denizim Bende de özellikle akşamları oluyor, çabuk yoruluyorum bir de. Sonra baslıyor sırt agrısı
Saruhansaltuk Bende 38+3 haftaliğim bir haftadır filan var ikigündür de midem ağrıyor gastrit var bende arada bir tutuyor benim gibi olan var mı ne yapsam geçse yoksa bu gidişle uyku haram bana 😭😭
RabiaAkbulut Hamilelik süresince en zorlandığım şeydi sırt ağrısı 😔 çok şükür zamanım azaldı sabrediyorum 🙏🏻 Benim doktorum fastjel diye bi krem yazmıştı onu kullandım bir nebze azaltıyodu ağrıyı 😔
Rumessa Benim bekarligimdan beri vardı kaslarımın gucsuzlugunden tabi o zamanlar ilac serbest.. Simdi anca sicak tutuyorum sirtimi, bebek yagiyla masaj yaptiriyorum🙄
Ekksl Rumessa Bende de omzumda düzleşme vardı. Boyun agrım hep olurdu da onun da etkisi olabilir diye düşünüyorum.