Hamisanneee1 Kızlar çok üzgünüm, 9+2’de dün ikizlerimin arasında büyük bir kanama alanı oluşmuş hastanede yatıyorum doktor kesinlikle yatak istirati diyor. Böyle olup kanama alanı düzelen var mı ?
Nadiyecelik_1 Hamisanneee1 düzelir Allah’ın izniyle iğne ilaç tedavisiyle destekiyorlardır kendini korkutma strese girme 12. Haftaya kadar dikkatli olursun dualarım seninle 🤲🏻🤍
senaygndgd Hamisanneee1 12+3teyim hala kanamalarım var düşük riskim var yatak istirahati ve bol bol sıvı önerdi doktor sıvı tüketmeyi ihmal etme çünkü benim bebeğimde şuan sıvı kaybı var umarım düzelir sizin de dikkat edin sadece Allah yardımcımız olsun
Hamisanneee1 senaygndgd yatak istiratinde sola tarafınıza mı yatıyorsunuz, çok geçmiş olsun size de umarım sağlıkla kucağımıza alırız
busra34__ senaygndgd merhaba şuan ne durumdasınız bende 11+6 yım kanamam var dün hastanedeydim hala devam ediyor
senaygndgd Hamisanneee1 doktorum herhangi bir şey söylemedi o konuda ama sol taraf öneriliyor genelde çünkü o şekilde bebeğe daha çok oksijen gidiyormuş