Selam tatlış hamişler kimi şeyi boşuna aldığımı kimi şeyi iyiki almışım dedim birde almasaydım dedimumarım işinize yarar ben hep video izlerdim ne alsam gerekli diye ben size yazmak istedim 🌸
İlk olarak kamera hayatımı kurtarıyor mutfakta ve ya başka bir işimi yapacağım sıra bebeğim uyudugunda onu izleyebiliyorum👍🏻
emzirme yastığı ilk zaman normal yastık kullandım sonra emzirme yastığı aldım ve neden ilk başta almamışım diye pişman oldum👍🏻
Sling doğduktan 15 gün sonra gaz sancıları başlıyor ve zor bir süreç slinge her işimi yaptım hemen uyuyordu sakinleşiyordu👍🏻
Burun Aspiratörü doğduğundan bu yana her gün burnunu temizliyorum 👍🏻
Oda termometresi ona bakıp giydiriyorum diyebilirim👍🏻
Ateş Ölçer👍🏻
Tırnak törpüsü diğerlerini kullanamadım tırnakları çok ince oluyor👍🏻
Göğüs pompası ilk doğumda göğüsler çok doluyor ve boşaltmak gerekiyor 👍🏻
Göğüs pedi en azından bir kutu almanizi tavsiye ederim benim bebeğim şu an 3 aylık ve hala kullanıyorum süt akıyor çünkü👍🏻
Göğüs ucu kremi ilk bir ay kullandım aşırı yara oldu diyor tahriş oluyor çok kötü bir acısı var o krem iyileştiriyor👍🏻
Alt açma örtüsü👍🏻
Anne süt kaşığı hiç biberon vermedim meme reddi yapmasın diye bu kaşıkla meme reddi yapmıyor👍🏻
Müslin battaniyeler ince olanlarını banyo yaptıracağım sıra altına seriyorum bir kısmı da bebegimi örtüyorum yıkarken ağlamıyor yani ilk suyu örtüye döküyorum tavsiye ederim👍🏻
Emzirme sütyeni ben üç tane aldım çok rahat oluyor👍🏻
Tummy Time kitabı ilk doğduğundan beri aktivitesini yaptırıyorum emzirme yastığıyla da iyi oluyor👍🏻
Puset örtüsü ilk başta gereksiz gibi düşünmüştüm ama uyudugunda güneş geldiğinde ya da rüzgârlı olduğunda bir kısmını örtüyorum 👍🏻
Göğüs kalkanı bir süre göğsünüzün terbiye olması gerekiyor bir Göğsümden emzirirken diğer göğsümde süt akıyordu onu takıyordum orada toplanıyordu👍🏻
Şu an ilk aklıma gelenler bunlar bir de aldım ama memnun olmadığım şeyler var boşuna aldığım şeyler👎🏻
Elektrikli ana kucağı ilk doğduğunda hiç istemedi 2 aydan sonra yavaş yavaş alıştırmaya çalıştım şu an çok kısa duruyor ve elinde bir oyuncağının olması lazım dikkatin dağıtması için keşke manuel olanlarından alsaydım👎🏻
Reflü yatağı ilk bir ay kullandım çok gerek yokmuş bir aydan sonra kendisi zaten yatmak istemiyor👎🏻
Düz kafaya yastığı hiç kullanmadım doktorlarda önermiyor👎🏻
Biberon emzirdiğim için hiç kullanmadım anne süt kaşığı kullandım👎🏻
Hastane çıkışları yenidoğan Zıbınları çoğunluğu hiç kullanmadım çok hızlı büyüyor alacaksanız çoğunlukta üç ay alın bir aydan sonra hep üç ay kullandım ve yaz bebeğiydi hep Zıbınla durdu 👎🏻🤌🏻
Eldiven ilk doğduğunda sadece hemşireler taktı sonra çıkarttım hiç kullanmadım yüzünü de çizmedi belki birkaç defa o da bir gün içinde hemen geçiyor görmedikleri için dokunarak anlıyorlar eldiven takanlara da sinir oluyorum👎🏻
Yaz bebeği olduğu için şapka da takmadım bebekler ısılarını başlarından atıyorlar👎🏻
Puset minderi hiç kullanmadım bebeği yukarıda tutuyor içinde sıkışık kalıyorlar ve mutlaka pusette kemerini bağlayın👎🏻
Lohusa bezi çok kararsızım çünkü hastanede takıyorlar ben bir tane kullandım gerisi kaldı👎🏻
Hamak çok sevmedi içinde ağlıyor ve bayıldığı için uyuya kalıyorlarmış ara ara kullanıyoruz ayda bir falan🫠
İlk aklıma gelenler bunlar oldu umarım size faydası olur sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun🙏🏻🌸💕