seldakalender Benimde en son afet tarihim 14 Ağustos idi bu ay yoğun kaşık ağrısı mide bulantısı ile 16 eylülde kan verdim 121,3 çıktı hamile miyim acaba ya
sdkaaa Serappppph regli günümüz aynı ben de 3 gün önce evde test yaptım negatif çıktı şimdi regli gününü bekliyorum
Serappppph sdkaaa aynen ben evde test yaptım dün sanki silik bi çizgi var ama bana mi oyle gelio bilmiyorum bi arkadastan gördüm burda rengi koyulastirmisti o zaman net belli oluyordu benimde oyle oldu o siliklik rengi koyulastirinca belli oldu ama umutlanmak da istemiyorum
Serappppph sdkaaa yani şuanlık sonuca göre yok gorunuyor canım ama geç döllenme midir yukselir mi bilememki kelin ilaci olsa kendi başına sürer hesabı bende oyle bekliyorum belirsizlikte
Serappppph sdkaaa demi koyulastiridgimda net görünüyor ama digerinde dikkatli bakinda silik bir şekilde goruyorum bende
Serappppph sdkaaa amin hepimizin inşallah beklemedeyim yani sözün özü bende bakalım her şeyi regl belirleyecek hayırlısı
Tazeanne0134 Zs3450 ben bıraktım çünkü oğlum seneye 1.sınıfa başlayacak ama son zamanlarda sanki hamileymişim gibi bi his var ama adette oluyorum adet olupta hamile kalan var mı?