sektek Merhabalar anneler 😍 11 incinhaftamiza giriş yapmak üzereyiz. Bulantı dışında bir hissim yok. Sizlerde ne var ne yok ? Bir an evvel hareketleri hissetmek istiyorum . Hissetsem sanki içim rahatlayacak gibi ☺️
merve__12 sektek merhaba bizde yarın 11 haftalık oluyoruz inşallah Bende biran önce cinsiyeti öğrenip hareketlerini hissetmek istiyorum
tkrk sektek merhaba bu gün 11.haftaya girdik çok şükür. Hareketleri için daha erken 🙃 benim 2.gebeliğim. Uyku ve baş ağrısı kabızlık ve çok az bulantı var
merve__12 sektek Randevum 13. Haftada o gittiğimde yapılacak büyük ihtimalle ama ben hala daha yaptırıp yaptırmamak da kararsızım
merve__12 tkrk Kabızlık benim başlarda çok fazlaydı ve şişkinlikten gece uykularım hiç yoktu Doktorum çok su içmemi söyledi şişkinliğe iyi geleceğini söyledi ilk başta ne alaka dedim ama çok faydasını gördüm su içmeyi artttırdığımdan beri maşallah iyi
sektek merve__12 benimde çok duzensizdi bir kabız bir ishal mahvoldum ama dediğin gibi suyu dengeli yapınca herşey yoluna girdi şükür